Vi har tillsammans med Samsung och Smartsign tagit fram ett startpaket för att ni ska enkelt och snabbt kunna komma igång med er nya Digital Signage lösning

Samsung PMF-Serie är en mycket kraftfull och ljusstark skärm, gjord för dygnet runt drift samt har en mycket slimmad design.

Serien finns i 32” – 55” storlek och med dess kraftfulla, inbyggda mediaspelare som drivs av nya operativet ”Tizen” (SSSP 4.0) kan den driva Smartsigns innehåll helt utan extern dator.

Smartsigns flexibla och kraftfulla mjukvara ger er alla möjligheter att visa och styra innehåll på alla de sätt som krävs idag.
Med ett enkelt installationsförfarande och ett lättförståeligt WEB-gränssnitt visas alla typer av media på rätt plats och på rätt tid.

Läs kampanjen här!

Läs hela inlägget »

Välkommen till vår nya webb, ny modern design som är responsiv, vilket innebär att innehåller anpassar sig efter vilken enhet du surfar med. Dator, platta eller mobil.

Vi hoppas ni tycker om vår nya webb och tar gärna emot kommentarer om det är något ni saknar.

Läs hela inlägget »

Äntligen kan Boden Hockey bjuda på 100% arrangemang med kanonservice till vår härliga publik!

Boden Hockey har som ett led i förbättring av hockeyupplevelsen anskaffat en 5 x 3 meters LED-storbildsskärm till Björknäshallen från Dial-iT. Skärmen kommer att vara på plats till premiären. Dial-iT är en mycket erfaren leverantör av storbildsskärmar till sportevent på elitnivå!

För Boden Hockey är det ett mycket positivt samarbete med Dial-iT som vi startat. Tillsammans med Dial-iT kommer vi få en samarbetspartner som kommer att erbjuda all sin kompetens för att publik, fans och samarbetspartners ska få en upplevelse och ett event i toppklass. Även ett stort tack till vår stabila samarbetspartner Boden kommun som stöder installationsarbetet.

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

-

Senaste kommentarer

-

Arkiv

Det finns inga inlägg i arkivet. Välj en källa med befintliga inlägg i Inställningar eller sätt igång och skriv ett.

Länkar

-

Etiketter

-