BODEN HOCKEY OCH DIAL-iT INLEDER SAMARBETE

Äntligen kan Boden Hockey bjuda på 100% arrangemang med kanonservice till vår härliga publik!

Boden Hockey har som ett led i förbättring av hockeyupplevelsen anskaffat en 5 x 3 meters LED-storbildsskärm till Björknäshallen från Dial-iT. Skärmen kommer att vara på plats till premiären. Dial-iT är en mycket erfaren leverantör av storbildsskärmar till sportevent på elitnivå!

För Boden Hockey är det ett mycket positivt samarbete med Dial-iT som vi startat. Tillsammans med Dial-iT kommer vi få en samarbetspartner som kommer att erbjuda all sin kompetens för att publik, fans och samarbetspartners ska få en upplevelse och ett event i toppklass. Även ett stort tack till vår stabila samarbetspartner Boden kommun som stöder installationsarbetet.

Niklas Flymalm, delägare Dial-iT
- Sedan flera år har vi fokuserat på att sälja stora LED kvalitetsskärmar, installationer för både inom- och utomhus. Vi har nu, tack vare förtroendet från Boden Hockey, fått ännu en stark lokal samarbetspartnerpartner och kan uppvisa flera större installationer av LED storbildsskärmar. Våra referenser COOP Norrbotten Arena och Luleå Energi Arena är några av dom.
Det känns otroligt roligt och spännande att få våran första installation i Boden och vi ser fram emot samarbetet med Boden Hockey!

Thomas Regemalm, Vice Ordförande Boden Hockey
- En storbildsskärm är ett måste i dagens arenavärld. Vid ett event idag måste det hände något hela tiden. Inom föreningen har vi har sett en positiv prognos inom sociala medier, TV-sändningar mm. Nu är det hallens tur att få en uppryckning i upplevelse och event hänseende! Här får vi en samarbetspartner som tillför kompetens och energi! Känns grymt kul för oss och alla som följt vår resa!

Vi är tillbaka!

Kommentera gärna: