De mindre mötesrummen har fått större utrymme på sista tiden. Arbetsmöten, kundmöten, rådgivning och distansmöten kan göras på en liten och praktisk yta.

Vi har skrivit avtal med Audiocom Pendax AB och blivit återförsäljare av deras patenterade installationsfria lösningar för alla typer av möter- och konferensrum. 

Ta den stora nyheten för det lilla mötesrummet som exempel, Meeting Wall Small.
De smarta eluttagen har inbyggda sladdvindor så du alltid har ordning på, och tillgång till, både ström och dina anslutningskablar. Vill du hellre ha trådlös uppkoppling till skärmen så finns givetvis även det. 

Träpanelen fungerar samtidigt som TV-fäste och döljer all den teknik som krävs för att du ska kunna visa en snygg bild oavsett vilken dator eller ”device” du har. Finns i bok, björk och ek. Specialytor eller andra färger kan vi förstås ordna för den som vill.

Läs mer på www.installationsfritt.se

Läs hela inlägget »

Äntligen kan Boden Hockey bjuda på 100% arrangemang med kanonservice till vår härliga publik!

Boden Hockey har som ett led i förbättring av hockeyupplevelsen anskaffat en 5 x 3 meters LED-storbildsskärm till Björknäshallen från Dial-iT. Skärmen kommer att vara på plats till premiären. Dial-iT är en mycket erfaren leverantör av storbildsskärmar till sportevent på elitnivå!

För Boden Hockey är det ett mycket positivt samarbete med Dial-iT som vi startat. Tillsammans med Dial-iT kommer vi få en samarbetspartner som kommer att erbjuda all sin kompetens för att publik, fans och samarbetspartners ska få en upplevelse och ett event i toppklass. Även ett stort tack till vår stabila samarbetspartner Boden kommun som stöder installationsarbetet.

Läs hela inlägget »